Квест Хаус: найцікавіші та незвичайні квест-кімнати

Коментарi:

Останніми роками квест-кімнати не втомлюються завойовувати серця людей по всьому світу, у тому числі й у нашій країні. Є багато компаній, які пропонують різні локації у всіх містах України.

Щоб було простіше знайти квест у своєму місті, ви можете скористатися послугами сервісу Questroom. Вам потрібно зайти на сайт, вибрати місто, жанр, рівень страху, кількість людей та дату – і вам буде запропоновано цілий список квестів.

Квест Хаус – це компанія, яка пропонує вирушити у захоплюючу подорож у Києві. Пригоди тут прості, але в той же час вони доповнені незвичайними спеціальними ефектами.

Сценарії квестів у Квест Хаус

Ви можете відвідати такі квест-кімнати:

  1. Вбивство на горищі. Ви опинитеся на похмурому місці вбивства. Злочинець не тільки вчинив жахливе, але й залишив ланцюжок доказів, які потрібно відшукати, з'єднати в єдине ціле та вийти на його слід. Але треба не лише намагатися зловити злочинця, а й зрозуміти, що саме спричинило вбивство. А тому важливо дізнатися якнайбільше і про вбиту людину. На своєму шляху ви зустрінете навіть людину, яка знає всі нюанси цього світу. Але чи допоможе він вам чи заплутуватиме ще сильніше? Завдяки такому квесту можна відчути себе справжнім детективом. Необхідно підключити логіку та розум, а також не упускати навіть найдрібніші деталі;
  2. Помста Бернарда. Варто зазначити, що ця локація дуже страшна – треба бути готовою до цього. Спецефекти тут будуть чудові – максимально лякаючі та реалістичні. Ви опинитеся в лабораторії божевільного, від експериментів якого з'явилася жахлива нежить. Потрібно просуватися лабіринтами цього страшного місця, щоб розгадати всі загадки. І головне – поспішати, оскільки час гратиме проти вас. Коридорами цього жахливого місця блукають монстри, які хочуть поживитися вами – потрібно бути хитрішими за них, щоб вижити. Потрібно підключити всю свою відвагу, а також логіку та кмітливість – в іншому випадку ви програєте. Навіть найвідважніші та найдосвідченіші шукачі пригод довго розгадуватимуть геніальні таємниці та загадки. Не втрачайте самовладання і вирушайте до цього квесту разом із друзями;
  3. Пограбування банку. Ні, вам не потрібно шукати вкрадені скарби чи гроші. Ви і є грабіжником! Вам потрібно пройти багато випробувань, а також знайти правильне рішення, щоб отримати головний приз. І з кожною новою локацією завдання лише ускладнюватиметься – від цього гра буде ще цікавішою. Якщо набридло бути детективом і хочеться опинитися по той бік закону, сміливо вирушайте до цієї квест-кімнати. Хто знає, може вам і не вистачить часу, щоб пограбувати банк.

Теми квестів тут хоч і не найунікальніші, але ось спецефекти та сценарії вражають уяву! Нетривіальні загадки та таємниці, які потрібно розгадати, змусять вас багато думати та знаходити справді незвичайні рішення – тільки так можна дійти до фіналу. Якщо ви не боїтеся складнощів, сміливо вирушайте до цього закладу, де можна не лише весело, а й захоплююче провести час із друзями.