Словаччина – Україна: де і коли дивитися матч Євро-2024

Коментарi:

Національна команда України продовжить виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи поєдинком проти збірної Словаччини.

Матч Словаччина – Україна відбудеться 21 червня в Дюссельдорфі. Поєдинок прийме "Дюссельдорф Арена". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне". Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

О 14:40 там розпочнеться передматчева студія. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти словацьких "соколів" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Коментаторами матчу стали Вадим Скічко та Роберто Моралес.

У відкритому доступі буде аудіотрансляція поєдинку. Прослухати матч можна буде на YouTube-каналі "MEGOGO СПОРТ" безпосередньо в цій новині. Також слідкувати за протистоянням Словаччини та України наживо можна буде на станції "Радіо Промінь" у FM-діапазоні.

Раніше провідні букмекери визначили "синьо-жовтих" фаворитами протистояння. Коефіцієнт на перемогу команди Сергія Реброва коливається в коридорі від 2,20 до 2,30. Натомість імовірний успіх словацької збірної оцінили балами від 3,30 до 3,40.