Ракетний обстріл анексованого Севастополя: двоє людей загинули, 22 поранені

Коментарi:

Двоє людей загинули та ще 22 отримали поранення внаслідок масованого обстрілу Криму

«За попередньою інформацією, від сьогоднішньої атаки ЗСУ на Севастополь загинули 2 мирні жителі, один із них — 2-річна дитина. Число тих, хто звернувся за медичною допомогою, зросло до 22 осіб», — написав у своєму телеграм-каналі «губернатор» анексованого Севастополя Михайло Розвозжаєв.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

За його словами, ППО збили п'ять повітряних цілей у небі над акваторією, уламки впали у прибережній зоні. Відбулося займання житлового будинку та лісу в районі пансіонату «Лазур».

За даними телеграм-каналу «Кримський вітер», Україна вдарила ракетами в районах Севастопольської бухти, Миколаївки та Козацької бухти. У зв'язку з ракетною атакою з аеродрому «Бельбек» у повітря піднялися винищувачі.

Минулої ночі російські регіони зазнали атаки українських безпілотників. Міноборони РФ відзвітувало про знищення 33 дронів. Минулої п'ятниці Збройні сили України (ЗСУ) запустили як мінімум 114 безпілотників і шість безекіпажних катерів по об'єктах на території Росії та в Криму, у російському оборонному відомстві стверджують, що всі дрони були знищені. 70 безпілотників атакували анексований Крим. Також Міноборони Росії відзвітувало про знищення шести безекіпажних катерів у північно-західній частині Чорного моря.