10 ігор, які потребують мінімальних системних вимог

Коментарi:

Не для всіх ігор потрібно мати надпотужне залізо. Деякі з них пропонують захоплюючий геймплей без необхідності висококласного обладнання.

Найкращий досвід відеоігри забезпечать цілком доступні та продуктивні відеокарти GeForce RTX 4070 Gigabyte . А тепер розглянемо 10 ігор, які працюють навіть на найскромніших системах.

Stardew Valley

Це симулятор фермерства, який пропонує гравцям можливість створити власну ферму з нуля.

U5AnvcY68zMzNCKLsggncvoc9N7Vucll6Xc7vf3R7FFfzHXfKuyNLuXWiehLErnJnBXmHjOstB-giN2VwVDXikl5wMksWptSTklccQxZNPi9tJm5Z0RF 6igwpFq-I8

Мінімальні вимоги до системи:

  • операційна система: Windows Vista або вище;
  • процесор: тактова частота щонайменше 2 ГГц;
  • ОЗП: від 2 ГБ;
  • відеокарта: достатньо 256 МБ відеопам'яті, має бути сумісна з DirectX 10.

Гра приваблює своїм простим, але захоплюючим геймплеєм та піксельною графікою.

Among Us

Розрахована на багато користувачів гра, в якій гравці працюють разом, щоб виконати завдання на космічному кораблі, при цьому деякі з них є зрадниками.

Достатньо ОС Windows 7 SP1, процесора, що підтримує SSE2, ОЗУ від 1 ГБ та будь-якої відеокарти з підтримкою DirectX 10.

Celeste

Платформер із захоплюючим сюжетом та складними рівнями. Гра виділяється піксельною графікою та високою складністю, що потребує точних рухів та швидкої реакції. Мінімальні вимоги – чіп не гірший за Intel Core i3 M380, 2 ГБ RAM і відеокарту Intel HD 4000.

Undertale

Це RPG, де гравці можуть обирати між битвою та мирними переговорами з ворогами.

sAWxaSPaXf8J_8JLy5Fv1EuOkq515FC3zUMIAXkK7O6Yq6o3XCcGfzN3eAX-hHdWpkERvhmyK7jPkJhmS406tGfcZ8RaoqiPTNp0CnnguAEO5 v6sGkt0yU-4

Вимоги:

  • ОС: починаючи з Windows XP;
  • процесор: із частотою від 2 ГГц;
  • ОЗП: від 2 ГБ;
  • відеокарта: будь-яка сумісна з DirectX 9.

Undertale виділяється унікальним геймплеєм і персонажами, що запам'ятовуються.

Hotline Miami

Екшен з видом зверху, де гравці виконують місії, борючись із ворогами у різних локаціях. Для гри достатньо CPU із тактовою частотою 1,2 ГГц, оперативної пам'яті об'ємом 512 МБ та відеокарти, сумісної з DirectX 8.

Terraria

Пригодницька гра в жанрі пісочниці, де гравці можуть досліджувати, будувати та боротися у випадково згенерованому світі. Тайтл вимагає процесора з частотою 2,0 ГГц, 2 ГБ ОЗП та відеокарту, сумісну з DirectX 9.0c.

Papers, Please

Інді-гра, де гравці виступають у ролі імміграційного інспектора, перевіряючи документи, що прибувають до вигаданої країни. Потрібен процесор з частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті та відеокарта, сумісна з DirectX 9.

SKho2L-I8uwmyf91BnzJVSjwVG4lHiLg_BZQ5X3Y0jV7Qb0g3AKXnMO1CMYnQVXzMk9NN9hzvzxvsqHkllD_fRH6ua0f38TuDopSSWfxtp6FX ue88Vufgc

Slay the Spire

Це картковий рогалик, в якому гравці збирають колоди і борються з ворогами у рівнях, що випадково генеруються. Для гри достатньо процесора з частотою 2,0 ГГц, 4 ГБ ОЗП та відеокарти з 256 МБ відеопам'яті, сумісної з DirectX 9.

Hollow Knight

Метровидання, де гравці досліджують підземний світ, борючись з ворогами та вирішуючи головоломки. Потрібен CPU Intel Core 2 Duo E5200, 4 ГБ ОЗУ та відеокарта, сумісна з DirectX 10.

Faster Than Light

Симулятор космічного корабля, де гравці керують екіпажем та борються з іншими кораблями. Досить процесора з частотою 2,0 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті та відеокарти з 128 МБ відеопам'яті, сумісної з OpenGL 2.0. FTL відома своєю високою реграбельністю.