Поранені окупанти на милицях записали звернення до Путіна

Коментарi:

Їх женуть на штурми в гіпсі прямо зі шпиталів.

У 26-му танковому полку армії РФ у бій відправляють загіпсованих окупантів. Російські генерали фактично збожеволіли, і доказом цього є відеозвернення окупантів з військової частини 52562 26-го танкового полку 46-ї дивізії.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Солдати Путіна зібралися, щоб звернутися саме до нього, адже їх, поранених, на милицях, у гіпсах, недолікованих і не пройшли реабілітацію, без 45-денної відпустки, відправляють на бойові завдання.

Солдати заявили, що, дивлячись на те, що відбувається, руки розводять і польові медики, адже все це результат вседозволеності командирів.

Скаржники наївно сподіваються, що від смерті під час штурму їм допоможе врятуватися особисто кремлівський диктатор Володимир Путін чи хоча б військова прокуратура.

Свавілля, розброд і хитання у напрямі самознищення армії РФ підтвердила і журналістка Анастасія Кашеварова.

Представниця росЗМІ зізналася, що не знає, про що доповідають Путіну блогери та воїнкори, адже насправді командири дурять особовий склад.

Поранених солдатів вивозять зі шпиталів під приводом отримання документів або повернення додому та відправляють на передову.

Кашеварова поцікавилася, як швидко на фронті будуть ліквідовані солдати на милицях і в гіпсі, яку користь вони можуть принести в бойових операціях.