Зірки миколаївського спорту примірили олімпійську форму і стильний одяг

Коментарi:

Останні приготування до Олімпійських ігр у Парижі.

Vogue Ukraine зібрав зірок національного спорту

Члени олімпійської та паралімпійської збірних України готуються до літніх Ігор у Парижі. З цієї нагоди Vogue зібрав зірок національного спорту. На його світлинах одразу кілька вихованців миколаївського спорту.

Серед них 16-річна Валерія Перемета, бронзова призерка чемпіонату Європи (на знімку перша ліворуч) з художньої гімнастики. Цього року вона закріпилися в основному складі збірної країни в груповому багатоборстві. Україна виступає в цьому олімпійському виді вже два десятиліття. У далекому 2004 році на Олімпіаді в Афінах виступила Юлія Чернова, представниця миколаївської школи художньої гімнастики. І ось двадцять років потому в збірній ще одна вихованка ДЮСШ на Садовій – Валерія Перемета.

На світлині VOGUE Ukraine на Валерії водолазка з акрилу, DeFacto, бавовняні труси, Mango, бавовняні шкарпетки, INTERTOP; шкіряні туфлі, Braska.
На світлинах також корінні миколаївці – шаблістка Ольга Харлан, стрибун у воду Олексій Середа, які зараз представляють Київ, а також параплавчиня Анна Гонтар.

У Париж-2024 з олімпійською формою від 4F

А тим часом НОК України презентував колекцію нової олімпійської форми для національної збірної команди України. Національна збірна команда України постане в абсолютно новому образі, який створила і виготовила польська компанія «4F» – новий спонсор НОК України.

Форму приміряли та демонстрували крім Олексія Середи (на знімку разом разом із зірками артистичного плавання Мариною та Владиславою Алексіївими), ще один вихованець миколаївського спорту байдарочник Олег Кухарик. Він представляє Полтавщину.

Відбір на Олімпіаду добігає до завершення. На сьогодні в України 110 ліцензій, що дозволять змагатися 129 спортменам. Значна частина ліцензій не є іменними, то ж остаточний склад олімпійської збірної України будуть визначати тренери.
Нагадаємо що одну з ліцензій для України приніс представник Миколаївщини Данило Коновалов. Разом із Олегом Колодієм (теж миколаївець, який виступає за Луганську область) вони отримали ліцензію в синхронних стрибках з триметрового трампліну. А юна Валерія Перемета закріпилася в команді Ірини Блохіної після медального виступу на чемпіонаті Європи. Тож сподіватимемося, що в Парижі буде за кого вболівати.