У Миколаївському зоопарку відзначили день народження тапіра Сола

Коментарi:

У Миколаївському зоопарку відбувся цікавий захід, присвячений дню народження рівнинного тапіру на ім'я Сол. Йому виповнилося 11 років!

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Сол прибув до Миколаївського зоопарку разом зі своїми товаришами Пінто та Піро 3 липня 2016 року з Італії. У липні 2020 року самець Пінто було передано до Фельдмана Екопарку на тимчасове утримання та розведення.

За характером іменинник Сол – спокійний і поступливий, а його товариш Піро – рухливий та експресивний, завжди любить бути у центрі уваги.

Раціон харчування тапірів включає сіно, траву, свіжі овочі та фрукти. Найулюбленіша їжа – це дині, кавуни, яблука та виноград. Всі тапіри люблять плавати, тому Миколаївський зоопарк створив для них комфортні умови: і в зимовому, і в літньому вольєрі у тварин є басейн і дрібнодисперсний душовий розпилювач води.

На честь свята працівники зоопарку провели показові водні процедури та годування тапірів. Юні біологи разом із відвідувачами приготували смачні частування для тварин та із задоволенням спостерігали за їхньою поведінкою під час літніх водних процедур. Особливо раділи тапіри, насолоджуючись купанням у спекотний день.