Жіночі золоті браслети та найчастіші питання

Коментарi:

Жіночі золоті браслети – класичні ювелірні вироби, що відрізняються універсальністю. Якщо ваше завдання знайти гідний подарунок, то золотий жіночий браслет — ідеальний для цього варіанту.

Ви можете вручити його на будь-який привід близькій людині і не дуже, адже це не настільки інтимний подарунок, як хрестик чи кільце. Сьогодні розглянемо найчастіші питання на тему жіночих золотих браслетів.

Які взагалі бувають жіночі золоті браслети?

Сучасні виробники пропоную безліч різновидів золотих браслетів для жінок. Кожен з них має особливі характеристики, якими вони відрізняються. Це дизайн, вага, товщина, текстура, застібка, щільність та інше. Найчастіше ми говоримо про жіночі золоті браслети:

плетена модель, що складається із золотого ланцюжка;

  • жіночий браслет з підвісками – ланцюжок, до якого прикріплено один або кілька підвісів (шарми);
  • бенгл – жіночий браслет на руку із золота без застібки із простим або оригінальним дизайном (його часто називають жорстким браслетом), прикраса просто надівається на руку;
  • браслет з відкритої форми одягається на зап'ястя, підходить для різних розмірів, навіть найвитонченіших пензлів;
  • тенісний золотий браслет складається з ряду дорогоцінного каміння, найчастіше діамантів, який інкрустований на тонкий ланцюжок із золота (будь-якого відтінку) і застібається на пряжку.

Це лише частина загальноприйнятих та популярних жіночих золотих браслетів, але сучасні ювелірні салони пропонують ексклюзивні жіночі прикраси з незвичайним дизайном і навіть форматами.

Як вірно створювати ювелірний ансамбль?

Щоб образ був конгруентним, ви повинні пам'ятати про стиль та дизайн інших аксесуарів, з якими ви хочете їх поєднувати. Ми рекомендуємо вибирати жіночі золоті браслети з ідентичним або схожим настроєм, наприклад, з дорогоцінним камінням або тонкими ланцюжками. Також вам варто грамотно поєднувати кольори прикрас, щоби створити візуально приємну гармонію. Особливо, якщо аксесуари інкрустовані дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням.

Як визначити жіночий золотий браслет?

Щоб правильно підібрати розмір золотого браслета, рекомендується виміряти коло зап'ястя сантиметровою стрічкою або гнучким браслетом. Важливо не вимірювати занадто щільно і додати отриманий результат від 1,5 до 2,5 сантиметрів, щоб забезпечити зручну посадку.

Якщо ви шукаєте подарунок, то бажано попередньо взнати розмір. Вибираючи подарунок для близької людини, ви можете викрасти прикрасу на руку і віднести ювеліру. Якщо ви вибираєте жіночий золотий браслет у подарунок, не маючи можливості точно виміряти зап'ястя одержувачки, пошукайте креативні способи підібрати відповідний розмір. Радимо вибирати ювелірні салони, в яких є обмін та повернення. У такому разі, навіть якщо ви помилилися з розміром, ви можете виправити ситуацію.