«Миколаївські парки» скаржаться на дітей-вандалів у Манганарівському сквері

Коментарi:

Сквер «Манганарівський», також відомий як Серце міста, завжди був одним із улюблених місць миколаївців, місцем комфортного відпочинку та проведення цікавих заходів.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Проте останнім часом співробітники комунального підприємства «Миколаївські парки» зіткнулися з проблемами, пов'язаними із поведінкою дітей під час літніх канікул.

Малолітні вандали кидають сміття, засмічуючи вбиральню загального користування; Ламають обладнання фонтану, затикаючи крани та насосне обладнання; грають у м'яч на території скверу, призначеної для інших цілей, незважаючи на наявність спеціально відведеного майданчика для занять та ігор з м'ячем.

Ці юні «городяни» не реагують на зауваження працівників парку та інших відвідувачів

Співробітники «Миколаївських парків» докладають багато зусиль для підтримки скверу у чистоті та порядку, щоб він залишався місцем, куди хочеться повертатися. «Сподіваємося, що це повідомлення приверне увагу батьків та опікунів дітей, і вони проведуть роз'яснювальну роботу щодо правильної поведінки у громадських місцях та зонах відпочинку міста», – наголосили на підприємстві.