У Миколаєві затримали пів сотні дорослих і підлітків, які вешталися під час комендантської години

Коментарi:

Поліцейські виявили 46 порушників, які перебували на вулиці після опівночі.

З ними провели профілактичні бесіди, у тому числі з приводу дотримання встановлених обмежень у період воєнного стану. Громадян, які перебували на вулиці у нічний час доби у стані сп’яніння та без відповідних документів, що посвідчують особу, правоохоронці доставили до відділень поліції.

За порушення порядку провадження господарської діяльності поліцейські склали два адміністративні матеріали та один – за керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

Інспектори ювенальної превенції виявили п’ятьох неповнолітніх, які вешталися вулицями в комендантську годину. З ними провели профілактичні бесіди та доставили до місць мешкання. Також ювенали виявили 14-річну дівчину – мешканку Івано-Франківської області, яка нібито приїхала до свого товариша. З ним згодом посварилася та блукала вулицями міста. Ювенальні поліцейські передали дівчину до медичного закладу, та зв’язалися із її батьками.

У цьому рейді брали участь працівники управління превентивної діяльності обласного главку поліції, Миколаївського районного управління, патрульні, військовослужбовці Національної гвардії України та співробітники територіальних центрів комплектування.
У поліції Миколаївської області наголосили, що метою таких заходів є попередження та припинення правопорушень, дотримання громадянами та суб’єктами господарювання обмежень комендантської години, виявлення підозрілих осіб, а також підтримання публічної безпеки і порядку у місті.