Визначився володар кубка міста Миколаєва з футболу

Сірий Вадим
Коментарi:

Футбол. «Оболонь» – «Вікторія» – 0:4 (0:1).

м. Миколаїв, Центральний міський стадіон (штучне поле). +8 градусів.

Судді С. Рєпня, А. Мерцалов, А. Щирський. Спостерігач арбітражу О. Комаренко.
«Оболонь» : Бордюг, Оранівський (Переверзєв, 62), Пономаренко, Кожушний, Опанасенко (Ганчо, 87), Король (к) (Чопік, 78), Хрипко, Козуб (Постульга, 62), Слінкін (Крижанівський, 7) Сула (Короїд, 83), Волонтирець. Тренер Артем Сікелінда.
«Вікторія»: Шилов (к), Свіденко, Царюк, Фетисов, Снітко (Семененко, 80), Скоріков, Штока (Корнієнко, 46), Романєєв (Тихомиров, 77), Поліщук (Остапенка, 46), Аверін (Лебідь, 4 ), Білоусов. Тренер Леонід Василевський.

Голи: Поліщук (28), Остапенко (64), Романєєв (75), Семененко (86).
Попередження: Опанасенко (3), Пономаренко (63), Переверзєв (79) – Скоріков (37).

До гри
У «Вікторії» виникли проблеми зі складом, оскільки три футболісти були зайняті за основним місцем роботи. Перший гольовий момент вже на 4-й хвилині створила Вікторія. М'яч після удару Аверіна зі штрафного, призначеного за 20 метрів від воріт, голкіпер перевів на кутовий. Загалом перший тайм пройшов у позиційній боротьбі і суперники особливо не турбували воротарів один одного.

Гра
Рахунок було відкрито на 28-й хвилині, коли Поліщук, використавши передачу Романєєва, метрів із 12-ти вразив ціль. Незадовго до перерви чудового удару завдав Снітко, проте воротар «Оболоні» опинився на висоті.

На початку другого тайму могли відзначитися Остапенко та Скоріков, але у першому випадку м'яч пролетів поряд зі штангою, у другому – влучив у руки голкіперу. Тайм так і пройшов за переваги «Вікторії», яка принесла їй три голи. Остапенко влучно пробив у «рамку» після розіграшу «стандарту», Романєєв використав передачу Лебедя праворуч, а Семененко – пас від Тихомирова.
"Оболонь" нечасто загрожувала воротам суперника. Запам'ятався епізод, коли воротар "Вікторії" Шилов перевів на кутовий м'яч після удару Кожушного.

Після гри
Пам'ятні нагороди «Вікторії» та «Оболоні» вручили керівник відділу розвитку футболу АФНО Вадим Радіола та голова АФН Олександр Мунч.

Спортивний директор «Вікторії» Сергій Хілюк:
– Ми не зуміли потрапити трійку призерів чемпіонату, тож було велике бажання виграти кубок. Радий, що досягли цього. Усі хлопці – молодці! Особливо добре зіграли Влад Романєєв та Сергій Снітко.

Велике спасибі президенту клубу Григорію Курганському та віце-президенту Івану Хомику за підтримку, допомогу, за те, що вірять у нас! Тепер налаштовуватимемося на зимову першість, врахуємо всі помилки, допущені у літньому чемпіонаті.

Тренер «Вікторії» Леонід Василевський:
– Завдання було позбавити суперника простору, не дати реалізувати награні «стандарти» та не пропустити м'ячі. Допомогли нам хлопці з Херсона Снітко, Лебідь, Фетісов та Скориков. Ми мали непростий сезон, футболісти звикли до важких ігор і були готові до цього.