Симоньян: Нас однією кнопочкою можуть вирубити

Коментарi:

Пропагандистка впала на Путіна за відставання РФ від світового прогресу.

Пропагандистка Маргарита Сімоньян прямим текстом звинуватила російську владу, на яку працює роками, у тому, що чиновники за довгі роки не зробили нічого для модернізації РФ. Вона визнала, що Росія критично залежить від західних технологій та натисканням однієї кнопки США та Європа можуть відключити РФ Інтернет, зв'язок, позбавити гаджетів тощо.

Говорячи про те, що Росії збираються заборонити Youtube, пропагандистка зауважила, що «якщо була воля та рішення» його закрити, «як ти його закриєш».

«Instagram закрили? Ну і що? Закритий він? Особисто маю кількість передплатників у Instagram за той час, що він «закритий», збільшилася... Ось так і Youtube. Ви можете закрити Youtube, тільки він не закриється», – стверджує Симоньян.

Журналіст Денис Казанський зазначив, у РФ, зважаючи на все, всі розуміють, що відбувається «маразм», але продовжують його підтримувати.

«Як так сталося? Чому ми профукали нашу інформаційну безпеку? Це питання я навіть не знаю до кого. Хтось приймав ці рішення не роки, а десятиліття тому. Я навіть не кажу, чому не було створено платформ, своїх операційних систем», – сказала пропагандистка.

При цьому вона не називає ім'я свого президента, який перебуває при владі майже три десятиліття та претендує правити ще мінімум один термін.

«У нас зараз однією кнопочкою, однією санкцією, одним рішенням можуть вирубати все: телефони, камеру, на яку мене знімають, ресурс, на якому ви мене зараз дивитеся, IPad чи комп'ютер, на якому ви мене зараз дивитеся... Все перетвориться на гарбуз одним розчерком пера. Ми повернемось у 90-ті, коли ми жили без цього всього... Ми за всі ці роки нічого не зробили для того, щоб не бути заручниками цієї ситуації», – обурена Симоньян.

Однак вона не каже, чому, маючи гігантську технологічну відсталість від Заходу, Кремль вирішив почати війну в Україні та витрачає колосальні кошти на ракети та дрони замість того, щоб розвивати свою країну.