Навіщо потрібні слайдери для нігтів: плюси та мінуси дизайну

Коментарi:

Слайдери для манікюру – чудове рішення для нейл-майстрів та домашнього дизайну нігтів, тому що можна швидко виконати будь-який малюнок на нігтьовій пластині без навичок розпису.

Дехто думає, що слайдер для нігтів – це просто наклейка, але насправді існують різні види цього дизайну. У цій статті інтернет-магазин Prokrasa.com.ua розкаже про експрес-декор нігтів, щоб ви змогли купити слайдери, які підходять саме під ваше покриття.

Що таке слайдери?

Слайдер дизайн для нігтів – декоративна плівка із набором різних зображень, яка розміщена на паперовій підкладці. Набір може складатися з малюнків на кожен ніготь або зображень в одній або декількох тематиках під різну форму та розмір нігтя.

Переваги та недоліки нанесення слайдів

Завдяки слайдерам можна втілити будь-яку ідею за лічені хвилини: написи, візерунки, складні малюнки доступні кожному, хто має проблеми з ручним розписом. Навіть досвідчені майстри вдаються до такого способу декорування, оскільки слайдери мають низку плюсів:

  • Стійкі, як гель лак. Протягом носіння зображення не втрачає інтенсивність кольору та стійке до ультрафіолетового випромінювання.
  • Прості у нанесенні. Слайдери на нігті зможе завдати кожна дівчина без особливих навичок.
  • Безпечні для натуральних та штучних нігтів;
  • Широкий асортимент : сезонні зображення, тематичні, за кольором. Необмежений політ фантазії, втілення найсміливіших і найнеординарніших рішень. Зі слайдерами можна створити манікюр під будь-який стиль одягу та захід.
  • Підходять до будь-якої форми нігтів як до коротких, так і довгих.
  • Деякі дизайни імітують ручний розпис із тонкими, чіткими лініями.
  • Смішна ціна . Порівняно з розписом пензлем, слайди в кілька разів дешевші.

Серед недоліків можна виділити не ідеальне розташування наклейки на поверхні нігтя. Відбувається це зазвичай поспіхом, а саме утворюються складочки, які треба розправляти. Також такий дефект можливий через тип і якість плівки виробника і опуклу форму нігтя. При розправленні складок можна ненароком порвати рисунок.

Які купити слайдери для нігтів?

Ринок пропонує кілька видів слайдер-дизайну, але для будь-якого необхідна дія з водою. Купити слайдер для нігтів можна на всю поверхню пластини або на її окрему ділянку. Крім того, аква-малюнок може відрізнятися за товщиною, що впливає на складність закріплення зображення на нігті. У виготовленні слайдерів може використовуватися еластична плівка, яка зручна для розміщення картинки. Тонка плівка краща за товсту, тому що на ній малопомітно складочки і навіть якщо вони є, то їх легше розрівняти.

Фон у слайдерів теж може відрізнятися – пігментована або прозора основа. Щоб покрити основне тло чіткими лініями або написами, використовують прозорі, а для ефекту малюнка, який нанесли на рівномірно нафарбований ніготь лаком, краще замовити з кольоровою основою. Для тонкого слайдера потрібна кольорова підкладка, а для товстого вона не є обов'язковою, малюнок і так буде досить яскравим.

Якщо ви не знаєте які слайдери на нігті купити, враховуйте, що для манікюру та педикюру вони будуть як мінімум різні за формою та шириною. Для педикюру наклейок менше, тому що ними прикрашають переважно лише великі пальці.

Закріплюється слайдер прозорим лаком або топовим покриттям гелю. Дуже незвичайно виглядає зображення, закріплене матовим лаком, якщо слайдер спочатку глянсовий.

У магазині Прокраса ви знайдете слайдери на будь-який смак та колір за дуже демократичною ціною.