З лікарняних ліжок окупантів кидають прямо на передову, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту вечора 28 січня.

Триває 339 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Російська федерація завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області та здійснила 15 обстрілів з РСЗВ. Є жертви серед мирного населення.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів зазнали Михайлівка, Гаврилівка, Дудчани, Качкарівка, Червоний Маяк, Козацьке, Тягинка, Комишани та Херсон.

Окупанти продовжують чинити морально-психологічний та фізичний тиск на місцеве населення. Працівникам Запорізької АЕС, які не підписали трудовий договір з окупантами заблокували перепустки для проходу на станцію, а робітникам, яких примусили підписати контракт, оголосили про зниження заробітної плати.

Противник продовжує зазнавати втрат. Тільки до міської лікарні Токмака Запорізької області за останні дні привезли до 50 поранених. Більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 4 удари по районах зосередження окупантів, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, дві позиції ППО та три райони зосередження живої сили.