Окупанти воювали з таксистами і втратили гелікоптер Мі-24 , – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Сьогодні біля Авдіївки ворог втратив гелікоптер Мі-24, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Інформація на ранок 10 квітня

Триває 411 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Противник завдав 21 авіаційний та 5 ракетних ударів, 4 з яких – із ЗРК С-300 по Краматорську. На Херсонському напрямках ворог продовжує вести оборонні дії.

Окупанти продовжують посилювати контррозвідувальний режим на захоплених територіях. У Старобільську Луганської області, та навколо міста, збільшилась кількість блокпостів та патрулів.

У Токмаку Запорізької області, побоюючись витоку інформації про місця розташування свої підрозділів, загарбники стали обмежувати певні маршрути руху місцевим таксистам.

Авіація Сил оборони за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, збито гелікоптер Мі-24 і 6 БпЛА різних типів (2 з них ударні, 4 – розвідувальні).

За даними Генштабу, це 292 гелікоптер, збитий від початку російської агресіі. Його вразили бійці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка біля Авдіївки.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також склад боєприпасів.